Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Mark Koevermans en Joris van Benthem lastig gevallen op privéadres'

7 juni 2021 14:16 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Mark Koevermans en Joris van Benthem lastig gevallen op privéadres"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat in navolging van architect Ard Buijsen ook algemeen directeur van Feyenoord Mark Koevermans en huis-jurist Joris van Benthem afgelopen weekend op hun privéadres zijn lastig gevallen door zo'n dertig man van de harde kern van Feyenoord. De club wil het nieuws zelf niet bevestigen, maar veroordeelt de actie wel. "Totaal belachelijk en dit gaat een grens voorbij", aldus een woordvoerder.

Binnen Feyenoord is de frustratie groot, omdat bestuurders nu in hun privédomein worden aangesproken en dit intimiderend werkt. Daarnaast kan het de club grote schade toebrengen. Sponsoren en investeerders kunnen afgesprikt worden, terwijl andere bestuurders wel twee keer na zullen denken voordat ze iets voor de club willen betekenen.

De namen van de relschoppers zijn genoteerd door de politie, maar niemand is opgepakt. Ook dat steekt bij de club, omdat onlangs burgemeester Ahmed Aboutaleb juist Feyenoord weet laconiek te zijn omgegaan met supportersongeregeldheden.

Rotterdamse raadsleden hebben zich wel fel uitgesproken tegen de huisbezoeken.

Meer op AD.nl
Tags

benthem joris koevermans priveadres aboutaleb afgesprikt ahmed architect ard buijsen huisbezoeken intimiderend jurist kern laconiek privedomein raadsleden relschoppers sponsoren supportersongeregeldheden toebrengen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
absurd,blijf weg uit de privésfeer bij wie dan ook.Protesteren mag, moet zelfs in dit verhaal,maar nooit bij iemand thuis of handtastelijk worden.
+1/-0

5 maanden geleden
Indien de politie van mening was dat er misdrijven of grensoverschrijdend gedrag was geconstateerd, dan waren er echt wel arrestaties verricht. Of men had ff lekker erop los geslagen met de knuppel. Lucht altijd op, vooral als je een hoge garage rekening hebt gehad of ruzie met het vrouwtje 👍
+1/-0

5 maanden geleden
Ja Jorien, allemaal de schuld van de vrouw van de politie agent. Sloegen ze er maar eens een keertje echt op los met de knuppel, dan waren we van dit infantiele gedrag af en werden we als club een keertje voor vol aangezien. Op deze manier komt het nooit goed, 30 man die een stadion willen tegen houden. Protesteren heeft geen nut, Kuip is uit 1935 en valt binnenkort een keer om. Verbouwen wordt heel lastig, waar gaan we het seizoen van de verbouwing voetballen? Daar wordt niet over nagedacht, voornamelijk omdat denken niet iets is wat vanzelf komt bij deze supporters. Ook nog nooit van democratie gehoord, maakt niet uit wat het merendeel van de supporters wilt, luisteren naar de schreeuwende minderheid is tegenwoordig de standaard in Nederland.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.094 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne arnesen bijlow bozenik buitenspelers dessers diallo eredivisie gaal haps hassel jahanbakhsh kuijt kuip linssen mostar nelson north noud pedersen pusic rkc senesi sinisterra slot til trauner vakkiek