Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Wehrmann: 'Ik sta nu op het punt dat ik mijn toekomst moet bepalen'

2 juni 2021 14:00 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Jordy Wehrmann: "Ik sta nu op het punt dat ik mijn toekomst moet bepalen"; image source: Pro Shots

Tegenover Voetbal International laat Jordy Wehrmann weten niet uit te sluiten dat hij definitief zal vertrekken bij Feyenoord. "Ik sta nu op het punt dat ik mijn toekomst moet bepalen", aldus Wehrmann. "In Zwitserland heb ik gemerkt dat ik me nog steeds ontwikkel en dat ik nog veel kan leren. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat ik veel blijf spelen. Ik ben op zoek naar 34 wedstrijden in een jaar en het is maar de vraag of dat bij Feyenoord realistisch is."

De middenvelder wil benadrukken dat hij zeker niet per se weg wil weg bij Feyenoord. "Spelen voor die club is altijd mijn droom geweest, maar ik wil gewoon het hoogst haalbare voor mijn carrière", zo geeft hij aan. "Ik heb nu ook gezien hoe mooi het is om een prijs te winnen en dat wil ik ieder jaar wel doen. Of dat realistisch is, dat moet blijken. Maar het is in ieder geval het streven."

Wehrmann ligt nog een jaar onder contract in De Kuip, nadat een optie in zijn verbintenis onlangs werd gelicht. Hij kan echter langer bijtekenen bij Feyenoord, terwijl ook de nodige buitenlandse clubs interesse in hem hebben getoond.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

wehrmann bijtekenen kuip zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne berghuis boer bozenik edirin feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot slowakije vasquez ven willykment