Transparent
Inloggen
Sluiten

Erwin van de Looi: 'Dat is typisch Justin'

1 juni 2021 00:51 - NOS
Foto: Pro Shots

Erwin van de Looi: "Dat is typisch Justin"; image source: Pro Shots

Bondscoach van Jong Oranje Erwin van de Looi was na de winst tegen Jong Frankrijk vol lof over Justin Bijlow, die een hoofdrol vervulde bij de 2-1 van zijn ploeg door met nog enkele seconden op de klok het spel snel te hervatten. "Dat is typisch Justin", aldus Van de Looi in gesprek met de NOS. "Hij kan niet alleen heel goed keepen, maar heeft ook oog voor wat er na gebeurd."

Zelf bleef Bijlow nuchter over zijn aandeel. "Ik kreeg op mijn kloten van Calvin Stengs een moment daarvoor en ik zag hem nu weer vrijstaan, dus ik gooi hem maar in. Dat resulteerde in een doelpunt en dat is mooi", zo gaf hij aan. "Het is heel lekker. Nu mogen we ons opmaken voor de halve finale."

De doelstelling is voor de doelman heel duidelijk. "We spelen al twee jaar met heel veel vertrouwen. We zijn hier niet om mee te doen. We zijn hier om te proberen die mooie prijs te winnen", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

looi erwin bijlow jong frankrijk gooi nos nuchter oranje resulteerde seconden stengs vrijstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne berghuis boer bozenik edirin feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot slowakije vasquez ven willykment