Transparent
Inloggen
Sluiten

Drie Feyenoorders op shortlist Voetballer van het Jaar-verkiezing van de Eredivisie

28 mei 2021 14:42 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Drie Feyenoorders op shortlist Voetballer van het Jaar-verkiezing van de Eredivisie; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV heeft de shortlist bekend gemaakt van 20 spelers die kans maken om uitgeroepen te worden tot Eredivisie Speler van het Jaar. Op basis van statistieken zijn de spelers uiteindelijk geselecteerd. Namens Feyenoord maken Steven Berghuis, Lutsharel Geertruida en Jens Toornstra kans op de prijs. Pas in augustus zal bekend worden wie wordt verkozen tot Speler van het Jaar.

Geertruida maakt bovendien kans om uitgeroepen te worden tot Talent van het Jaar. Uiteindelijk zullen de stemmen van de 18 aanvoerders doorslaggevend zijn wie Speler van het Jaar is geworden, terwijl de 18 coaches van de clubs bepalen wie het Talent van het Jaar is.

Meer op Eredivisie CV




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie shortlist geertruida berghuis toornstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.412 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen championship chelsea elastic geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam leverkusen liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot think timber trend will willykment xabi yoda