Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis in definitieve selectie Nederlands elftal voor EK

26 mei 2021 14:30 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis in definitieve selectie Nederlands elftal voor EK; image source: Pro Shots

Een verrassing zal het voor niemand zijn gezien zijn spel van afgelopen maanden, maar Steven Berghuis is door bondscoach Frank de Boer opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor het EK van komende maand. Berghuis is de enige speler van Feyenoord in de selectie. Hij lijkt echter wel te kunnen rekenen op veel speeltijd, want naast Berghuis is er geen andere pure rechtsbuiten geselecteerd.




Tags

berghuis boer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik vind het wel verrassend. Er loopt in de A3 van 020 toch nog wel een buitenspeler met een Nederlands paspoort?
+1/-0

2 jaar geleden
Goeie Vuist. Pro Mes geselecteerd omdat ik denk dat hij onschuldig is, 'we kunnen niet om Timber heen' en vd Beek heeft bijna alles gespeeld dit seizoen volgens dit lijstje.... (Hij keek per ongeluk bij Klaassen). Lekker bezig Frank 👍🏻 🙄. Bijlow had er sowieso bij gehoord en Toornstar wat mij betreft.
+1/-0

2 jaar geleden
Het idee dat je met een handvol wedsrijden bij de kampioen van de Eredivisie al de status hebt van international is volkomen ridicuul. Dan denk ik dat speler in een van de grote, Europese competities veel meer zegt over je kwaliteiten.

Deze bondscoach selecteert niet de beste spelers, maar wil een bepaald spelletje spelen en vervalt in het selecteren van spelers die daar volgens hem bekend mee zijn.

Dat dit spelletje hem als trainer buiten een periode in de hoofdstad geen greintje succes heeft opgeleverd wordt even vergeten. Met name door hem zelf.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki