Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alexander Barboza in beeld als vervanger van Marcos Senesi'

26 mei 2021 10:19 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Alexander Barboza in beeld als vervanger van Marcos Senesi"; image source: Pro Shots

Als Marcos Senesi komende zomer vertrekt bij Feyenoord is Alexander Barboza in beeld als vervanger. Dat weet Voetbal International te melden. Barboza is een 26-jarige Argentijn die in februari nog de overstap maakte naar het Paraguayaanse Club Libertad. Een deel van de transferrechten van de verdediger zou echter nog steeds bij Independiente liggen.

Ook aast de club op een nieuwe rechtsback. Arne Slot ziet in Lutsharel Geertruida een centrumverdediger en aangezien Bart Nieuwkoop na dit seizoen vertrekt naar Union Sint-Gillis zal ook voor die positie een nieuwe speler moeten komen.

Tyrell Malacia wordt ondertussen gezien als de linksback voor de toekomst, terwijl er de verwachting is dat Ridgeciano Haps een stap wil gaan maken. Eric Botteghin en Uros Spajic vertrekken allebei na dit seizoen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

barboza senesi arne botteghin centrumverdediger geertruida gillis haps independiente libertad malacia nieuwkoop ridgeciano slot spajic tyrell union uros

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

2 jaar geleden
Ja, Malacia zeker behouden voor de club, is jong en er zit groei in zijn spel.
+1/-0

2 jaar geleden
Gaan een hoop verdedigers weg. Het is logisch dat er ook gekeken wordt naar wat er kan worden aangetrokken (mits er transferbudget beschikbaar komt), maar ik hoop dat er ook ruimte komt voor talenten. Die Arne Slot is toch zo goed met jeugd?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg