Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw Koreanen in verband gebracht met Feyenoord

15 juli 2003 07:54

Verslaggever: K

Feyenoord blijft met grote regelmaat in verband gebracht worden met interesse voor Koreaanse spelers. Ook dit keer lijken de geruchten rechtstreeks te komen uit de koker van de Koreaanse zaakwaarnemer Lee (o.a. van Nam-il Kim). Er zou interesse bestaan voor spits Dong-hyun Kim en voor Choi (vormde een duo met Chun-soo Lee). Beiden kwamen ze met het Olympisch elftal in actie tegen PSV. Met name centrumspits Dong-hyun Kim wordt met zeer grote regelmaat concreet in verband gebracht met Feyenoord.

Gezien de laatste aankopen ligt het echter niet voor de hand dat Feyenoord nog aankopen zal doen voor de aanval. Mogelijk is er wel interesse om spelers te huren voor Excelsior.

Meer op




Tags

kim dong hyun koreanen lee centrumspits choi chun excelsior koker soo vormde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hartman kasperk kloese kraaij liverpool medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda