Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik denk dat ik weg moet zodat de club nog wat geld kan krijgen'

23 mei 2021 11:33 - BT.dk
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Ik denk dat ik weg moet zodat de club nog wat geld kan krijgen"; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen verwacht zondag zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord te spelen. Dat geeft hij aan in een interview met het Deense B.T. "Ik denk dat ik weg moet zodat ze nog wat geld kunnen krijgen om jonge spelers te kunnen halen", aldus Jørgensen. "Het zou fijn zijn als ik goed kan eindigen bij een club die ontzettend veel voor mij heeft betekend."

De Deen zit inmiddels al vijf seizoenen bij Feyenoord. "Ik ben betrokken geweest bij alle prijzen die gewonnen werden en heb een geweldige band met de supporters", zo geeft hij aan. "Ik hou van de stad en het voelt bijna net zo goed mijn thuis als Kopenhagen."

Jørgensen denkt dan ook dat het voor alle partijen het beste is dat hij vertrekt. "Ik wil weggaan op een manier dat mensen zich herinneren voor al het goede dat ik heb gedaan. Feyenoord kan dan nieuwe spelers binnenhalen en zorgen voor een nieuwe energie", zegt hij daarover. "Ik denk daarom dat dit eindigt met een transfer, maar je weet het maar nooit. Met een nieuwe trainer kan het ook maar zo zijn dat ik hier blijf."

Meer op BT.dk




Tags

kopenhagen weggaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zie toch ook goeie dingen, laat Slot maar beslissen. Je krijgt er weinig voor en haal maar eens een goede spits voor niks.
+3/-0

2 jaar geleden
Nee omdat hij te weinig scoort daarom..blijft een goede spits. Dus waar het aan legt ?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.696 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas italiaan jong kabinet kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk nederland nhung nuri plasterk sahin sem slot steijn thu twente wieffer willykment yoda