Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: ‘Het voelt hier echt als thuis’

19 mei 2021 23:45

In een Kuip met 6500 supporters won Feyenoord vandaag met 2-0 van stadsgenoot Sparta. Daarmee heeft de club zich geplaatst voor de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Door een blessure van Bryan Linssen was er opnieuw een basisplaats voor Nicolai Jørgensen, die tegenover ESPN vertelt over de wedstrijd en zijn bewogen jaar:

“Het was een vreemd jaar. Hopelijk is alles na de zomer weer normaal. Ik ben blij dat ik kon spelen en dat ik de kans ook kreeg om te spelen. Sinds januari heb ik natuurlijk niet heel vaak gespeeld en nu speel ik ineens weer drie keer achter elkaar. Ik ben daarom blij dat ik het 65 minuten heb volgehouden, dat is een goede start.”

De spits, die vandaag niet tot scoren wist te komen, was lovend over de aanwezige supporters: “Er waren niet heel veel supporters, maar de supporters die er waren maakten echt veel geluid. Dat helpt je ook echt in zo’n wedstrijd. Het is zonder supporters toch lastig om steeds de motivatie te vinden, je bent dan helemaal op jezelf aangewezen. Dat de supporters mijn naam weer roepen geeft echt een goed gevoel.”

Ook ging Jørgensen nog in op zijn toekomst bij Feyenoord: “Ik ga per dag bekijken hoe het allemaal gaat. Zodra het seizoen is afgelopen, zal ik ook met de nieuwe trainer om de tafel gaan zitten. Ik ben hier in ieder geval heel erg blij, heb het erg naar mijn zin. Ik woon hier nu vijf jaar en het voelt ook echt als thuis. We zullen zien of mijn toekomst hier ligt of elders; ik respecteer wat de club wil.”
Discussieer mee op de forums


Tags

aanwezige bewogen bryan espn geluid kuip linssen motivatie respecteer sparta volgehouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment