Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We hebben de supporters enorm gemist'

19 mei 2021 23:23

Feyenoord heeft woensdagavond met gemak de strijd om een finaleplek in de play-offs gewonnen van Sparta Rotterdam. Voor het oog van 6500 supporters in het stadion scoorde aanvoerder Steven Berghuis het eerste doelpunt van de wedstrijd. Beugelsdijk werd met een eigen doelpunt verantwoordelijk voor de eindstand van 2-0. Tegenover ESPN vertelt Berghuis over de wedstrijd en over de welkome aanwezigheid van supporters:

“We konden weer een ereronde lopen, die misten we enorm. Ons thuispubliek is echt onze grootste kracht. We doen het voor de supporters. Helemaal bij Feyenoord, waar er zo veel beleving is.”

Over de wedstrijd zelf leek Berghuis tevreden: “De eerste helft hadden we een goede focus, goede energie. Het voelde ook als een wedstrijd waar echt iets op het spel stond. Dat merkten we voor de wedstrijd ook goed. De tweede helft nemen we een beetje gas terug, dan creëer je geen kansen meer. In die fase namen we weinig initiatief, waardoor je ook niet meer bij de goal in de buurt komt. We gaan ons nu voorbereiden op de finale. Hopelijk nemen de beleidsmakers hun verantwoordelijkheid zodat we die finale gewoon kunnen spelen.”




Tags

berghuis aanwezigheid beleidsmakers beugelsdijk creeer ereronde espn finaleplek gemak merkten sparta voorbereiden welkome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave