Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marcos Senesi geselecteerd voor Olympisch elftal Argentinië'

19 mei 2021 21:38 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Marcos Senesi geselecteerd voor Olympisch elftal Argentinië"; image source: Pro Shots

Marcos Senesi is geselecteerd voor de Olympische selectie van Argentinië. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord moet uiterlijk aankomende zaterdag laten weten of het toestemming geeft dat de verdediger komende zomer actief zal zijn in Tokio en op jacht kan gaan naar een medaille. Als hij toestemming krijgt zal hij de volledige voorbereiding in Rotterdam moeten missen. Daar tegenover staat dat deelname aan de Olympische Spelen een positief effect kan hebben op zijn marktwaarde.

Senesi maakte aanvankelijk deel uit van de voorselectie van Argentinië voor de Copa America van komende zomer, maar werd daarin niet opgenomen in de definitieve selectie. Op de Olympische Spelen zit Argentinië in een groep met Australië, Egypte en Spanje. De uiteindelijke finale is op zaterdag 7 augustus. Een week later staat het eerste duel in de Eredivisie op het programma.

Meer op AD.nl




Tags

argentinie senesi australie egypte eredivisie marktwaarde medaille tokio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Natuurlijk geven ..ze zullen wel gek zijn dit niet te doen..ten eerste voor hemzelf ten tweede vergroot dat de financiële waarde..
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki