Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ik kan me niet voorstellen dat de burgemeester het Songfestival belangrijker vindt'

18 mei 2021 14:11
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Ik kan me niet voorstellen dat de burgemeester het Songfestival belangrijker vindt"; image source: Pro Shots

Als Feyenoord woensdag weet te winnen van Sparta zal de ploeg ook de finale van de play-offs in eigen huis mogen spelen. Omdat tegelijkertijd de finale van het Songfestival in Rotterdam wordt gehouden, heeft de gemeente laten weten dat de wedstrijd dan niet in de stad gespeeld mag worden. Dick Advocaat gaf op de persconferentie van dinsdag aan hier geen enkel begrip voor te hebben. "Ik kan me niet voorstellen dat de burgemeester het Songfestival belangrijker vindt dan Feyenoord", aldus Advocaat. "Of hij moet geen verstand hebben van voetbal hebben."

Advocaat ging verder: "Wat is er nu belangrijker? Ik heb het voetbal hoger staan. Als je ziet hoeveel mensen er naar het voetbal kijken en dan naar het Songfestival. Dat is maar voor een heel beperkte groep mensen."




Tags

advocaat songfestival gemeente sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Paar miljoen tegen 280 miljoen kijkers? :slaap
+2/-0

2 jaar geleden
Het ''Songfestival'' vind ik al jaren en jaren meer gaan lijken op een rariteitenspektakel.Artistiek van generlei waarde en vreemde puntentelling.Sla het al jaren over,en vrees ook deze editie weer.Dat maakt dan in ieder geval 280 miljoen minus 1....Bovendien lijkt mij een dag later spelen ook niet zo lastig,maar daar zal de KNJB wel anders over denken met regeltjes en eventuele aanpassingsproblematiek.Voor de liefhebbers van dat ''zingfestijn'' een tip,je MOET niet kijken,en vooral niet luisteren!
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg