Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sipke Hulshoff nieuwe trainer Feyenoord Onder 21'

18 mei 2021 09:06 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Sipke Hulshoff nieuwe trainer Feyenoord Onder 21"; image source: Pro Shots

Volgens het altijd zeer betrouwbare Feyenoord Transfermarkt wordt Sipke Hulshoff de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21. De huidig assistent-trainer van FC Volendam moet de opvolger worden van Rini Coolen, die na dit seizoen hoofd jeugdopleiding van Feyenoord wordt. Hulshoff werkte de afgelopen twee seizoenen als assistent in Volendam.

Eerder was Hulshoff ook assistent-trainer van Cambuur. Samen met Arne Slot assisteerde hij destijds de hoofdtrainer in Leeuwarden. Meerdere periodes was hij ook interim-hoofdtrainer van Cambuur, wat hij twee keer samen deed met Slot.
Tags

hulshoff sipke cambuur slot volendam arne assisteerde coolen rini

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
De contouren van het nieuwe Feyenoord worden zichtbaar en mij bevalt vooral het feit dat ze niet naar oud Feyenoorders maar naar kwaliteit kijken. Of ze de juiste kwaliteit hebben moet blijken maar goed de gemiddelde leeftijd gaat naar beneden ..
+2/-0

3 jaar geleden
Ik geef de goede man een kans. Maar ik word er niet gerust op dat allemaal bekenden en/of vriendjes van bepaalde mensen worden binnen geloodst. Ik weet niet of hier perse voor kwaliteit wordt gekozen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid milan montevideo nederland oranje psg rodriguez simons stengs veerman wieffer wijnaldum