Transparent
Inloggen
Sluiten

'Rini Coolen nieuwe hoofd jeugdopleiding Feyenoord'

17 mei 2021 21:42 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Rini Coolen nieuwe hoofd jeugdopleiding Feyenoord"; image source: Pro Shots

Rini Coolen wordt de nieuwe hoofd jeugdopleiding van Feyenoord. Dat weet RTV Rijnmond te melden. Coolen was trainer van Feyenoord Onder 21, maar zal nu Stanley Brard gaan opvolgen. De 54-jarige Arnhemmer vervulde die rol eerder ook bij het Noorse Rosenborg. Door de promotie van Coolen is technisch directeur Frank Arnesen nu op zoek naar een nieuwe technische staf voor de Onder 21-ploeg.

Ook Koen Stam zal in een andere rol bij de club betrokken blijven. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor het doorvoeren van de aanbevelingen van het Amerikaanse bedrijf SportSology.

Meer op RTV Rijnmond
Tags

coolen rini aanbevelingen arnesen arnhemmer brard koen promotie rijnmond rosenborg sportsology stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Nu ben ik elk jaar benieuwd wat er gaat gebeuren maar dit jaar helemaal. Zou wel dat Amerikaanse rapport willen inzien. Denk dat het nog erger was als we dachten kwa infrastructuur..Dat er kans speciaal word aangesteld voor de overstap makkelijker te maken van jeugd naar eerste elftal vind ik uitermate positief. Daar hoorde ik de vresenlijkste dingen over..ook te zien aan het resultaat dat verre van positief is..word vervolgd zullen we maar zeggen ..
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arne bedreigen berghuis boer cda conteh danall donders gelul groenteboer hanegem herik hoodies iemands jorien jumbo knvb kokcu kuijt kuip omzigt oprichten overtreden ramesoe reclame schooljuffrouw senesi slot vrijheidsberoving