Transparent
Inloggen
Sluiten

'AC Milan meldt zich officieel voor Marcos Senesi'

17 mei 2021 12:26 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"AC Milan meldt zich officieel voor Marcos Senesi"; image source: Pro Shots

Het altijd zeer betrouwbare Feyenoord Transfermarkt weet te melden dat AC Milan zich officieel heeft gemeld bij het management van Marcos Senesi voor een transfer komende zomer. De Argentijnse verdediger wordt al langere tijd gelinkt aan een transfer, maar nu heeft daadwerkelijk een club zich gemeld. Senesi heeft bij Feyenoord nog een contract voor twee seizoenen.

De verdediger is daarnaast opgenomen in de voorselectie van Argentinië onder 23 voor de Olympische Spelen van komende zomer. Bovendien heeft ook de Italiaanse bond contact met hem opgenomen. Senesi beschikt namelijk ook over een Italiaans paspoort en zou daarom ook voor Italië uit mogen komen.
Discussieer mee op de forums


Tags

senesi milan argentinie paspoort

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ben benieuwd hoeveel Arnesen los krijgt, rekening houden dat nog 15 % van de meerwaarde naar zijn oude club gaat. Ik verwacht een bedrag rond 25 miljoen
+1/-0

4 weken geleden
Aangezien Senesi niet bepaald 1 van de snelste is , en hij daardoor ook vaak zijn man laat lopen waardoor de tegenstander scoort , en Feyenoord weer eens een slechte eindklassering heeft , mag je blij zijn als de club een bedrag van rond de 12 miljoen euro krijgt. Dan heb je echt een werelddeal !
+1/-0

 
4 weken geleden
Senesi's wisselvalligheid zal invloed hebben op zijn marktwaarde, maar ik vind dat je als Feyenoord geen genoegen meer moet nemen met een 'fooi' voor hem.

Ik zie bij geen enkele Nederlandse club een betere centrale verdediger, iedere speler maakt weleens een foutje. Zeker op die leeftijd. Verdedigen is een groot stuk ervaring, situaties op de juiste wijze aanvoelen/inschatten omdat je ze al talloze keren hebt meegemaakt.

Een club uit een grote Europese competitie koopt met Senesi een Zuid-Amerikaanse speler die al gewend is aan leven/spelen in een ander land en die de komende 10 jaar op niveau kan blijven spelen.

Daar mag een substantiele transfersom tegenover staan denk ik.
+1/-0

 
4 weken geleden
Feyenoord vraagt 15 - 18 miljoen euro lees ik net. In mijn ogen aan de hoge kant, maar ik ben dan ook niet objectief inzake deze (te) trage verdediger. We gaan hem absoluut niet zien in de Champions League finale in het shirt van bv Bayern München 👀
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arne bedreigen berghuis boer cda conteh danall donders gelul groenteboer hanegem herik hoodies iemands jorien jumbo knvb kokcu kuijt kuip omzigt oprichten overtreden ramesoe reclame schooljuffrouw senesi slot vrijheidsberoving