Transparent
Inloggen
Sluiten

Clubarts Casper van Eijck doet stap terug en wordt opgevolgd door Joost van der Hoek

17 mei 2021 11:07 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Clubarts Casper van Eijck doet stap terug en wordt opgevolgd door Joost van der Hoek; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat het een nieuwe clubarts heeft aangesteld. Joost van der Hoek komt met ingang van het nieuwe seizoen over van AZ en zal Casper van Eijck op gaan volgen. Van Eijck is sinds 2009 al clubarts bij Feyenoord, maar zal een stap terug doen. Wel blijft hij betrokken bij Feyenoord.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan veel vertrouwen te hebben in de komst van Van der Hoek. "De afgelopen twaalf jaar heeft Casper fantastisch werk geleverd voor Feyenoord. Niet alleen op medisch gebied voor de spelers van het eerste elftal, maar ook daarbuiten als initiator van diverse maatschappelijke initiatieven rondom de club", aldus Arnesen. "Met Joost halen we, op voorspraak van Casper zelf, een meer dan waardig vervanger die voor ons fulltime aan de slag gaat. Een arts met ontzettend veel expertise en ervaring op het hoogste niveau van de voetballerij."

Volgens Van der Hoek voelt het voor hem als thuiskomen. "Ik woon onder de rook van Rotterdam en heb mijn opleiding genoten in het Erasmus MC, waar ik Casper natuurlijk goed van ken. Mij wordt nu de mogelijkheid geboden om wat dichter bij huis bij Feyenoord als fulltime clubarts aan de slag te gaan", zo geeft hij aan. "Dat is een prachtige kans bij een fantastische club die ik met beide handen aangrijp. Aan mij de taak om door te pakken op het indrukwekkende werk van Casper bij Feyenoord. Maar niet nadat ik AZ dank voor de samenwerking in de afgelopen jaren en de kansen die AZ mij geboden heeft om in het betaalde voetbal ervaring op te doen."

Van Eijck kijkt met veel plezier terug op zijn periode bij Feyenoord. "Het is een prachtige club, waar ik sinds 2009 schitterende momenten heb beleefd", zegt hij daarover. "Als clubarts draag je vooral op de achtergrond je steentje bij. Dat heb ik met veel liefde gedaan. Nu is het tijd voor een ander om die rol over te nemen. Helemaal uit zicht verdwijnen doe ik gelukkig niet: ik blijf me in een nader te bepalen rol actief inzetten voor de club."

Meer op Feyenoord.nl
Tags

casper clubarts eijck joost arnesen fulltime opgevolgd aangrijp arts daarbuiten erasmus initiator liefde medisch rook steentje thuiskomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Jammer een zeer prettig mens
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.080 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arne bedreigen berghuis boer cda conteh danall donders gelul groenteboer hanegem herik hoodies iemands jorien jumbo knvb kokcu kuijt kuip omzigt oprichten overtreden ramesoe reclame schooljuffrouw senesi slot vrijheidsberoving