Transparent
Inloggen
Sluiten

Stadiondirecteur Jan van Merwijk: 'Wij hebben het vermoeden dat er een sleutel van De Kuip in omloop is'

16 mei 2021 22:24

Halverwege de tweede helft werd het duel tegen RKC plotseling gestaakt omdat een groep supporters met fakkels en vuurwerk het stadion in kwam. In gesprek met ESPN werd stadiondirecteur Jan van Merwijk gevraagd hoe dit kon gebeuren. "We hebben dat zelf ook nog in onderzoek. Wij hebben een vermoeden dat er sleutel in omloop is", aldus Van Merwijk. "Uiteraard waren wij al voorbereid op de aangekondigde actie en was alles afgesloten. Dat doet ons vermoeden dat ze daarom zo makkelijk binnen kwamen."

Gevraagd werd aan Van Merwijk wat die aangekondigde actie dan was. "Er was een oproep en daar waren wij uiteraard bekend mee. De oproep leek in eerste instantie om de groep te steunen in de tweede helft en na afloop van de wedstrijd", zo gaf hij aan. "We hebben ons uiteraard voorbereid op zo'n actie. Het leek allemaal goed te gaan, maar al snel sloeg het om en was het een vervelende actie."




Tags

merwijk omloop sleutel stadiondirecteur kuip espn fakkels rkc vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki