Transparent
Inloggen
Sluiten

Achraf el Bouchataoui: 'Ik weet wat ik kan'

16 mei 2021 17:21

In de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen werd RKC Waalwijk in eigen huis makkelijk verslagen met 3-0. Voor de 21-jarige El Bouchataoui was het zijn eerste wedstrijd in het eerste van Feyenoord: hij kreeg een basisplaats van trainer Advocaat én mocht de volledige wedstrijd uitspelen. Met ESPN blikt hij terug op zijn debuutwedstrijd:

“Ik weet wat ik kan, de trainer weet wat ik kan. Vandaag ging het denk ik wel goed. Ik had veel balcontact, ik kreeg veel vertrouwen van spelers ze hebben mij goed geholpen. Als ik iets goed deed dan hoorde ik het gelijk, ook in de rust en ook na de wedstrijd.”

Op de vraag hoe hij zijn toekomst ziet, antwoordde de olijke debutant: “Ik ben nu 21 jaar en super blij met deze kans. Ik probeer het elke week aan de trainer te laten zien. Dit was mijn debuutwedstrijd en ik hoop dat er nog vele wedstrijden in het shirt van Feyenoord mogen volgen.”
Discussieer mee op de forums


Tags

bouchataoui achraf debuutwedstrijd advocaat antwoordde balcontact espn olijke rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment