Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We gaan alles op alles zetten'

16 mei 2021 17:13

In eigen Kuip won Feyenoord de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen met 3-0 van RKC Waalwijk. Met een assist en een doelpunt was aanvoerder Berghuis ook deze wedstrijd weer belangrijk voor zijn ploeg. Tegenover ESPN blikt hij terug op de wedstrijd - die even werd onderbroken nadat supporters het stadion binnen wisten te dringen - en gaat hij in op de play-offs voor de Conference League.

Op de vraag wat hij van de supporters met vuurwerk vond, antwoordde Berghuis: “Ik zit hier al vijf jaar, ik ben wel wat vuurwerk gewend. Ik denk dat het positief is bedoeld om ons te ondersteunen richting de play-offs. We zijn er daarom naartoe gegaan en hebben even geklapt en zo hebben we het denk ik goed opgelost. Het was sowieso maar een korte onderbreking.”

Daarna ging de aanvoerder in op de wedstrijd en was hij lovend over debutant Achraf el Bouchataoui: “De tweede helft was vrij snel gespeeld, dat hebben we goed gedaan. El Bouchataoui voegde veel toe op het middenveld. Veel passing, goed vooruit spelen. Hij heeft denk ik goed zijn kans gepakt.”

Tot slot gaf Berghuis aan dat de focus nu op de play-offs gaat: “Woensdag gaan we verder. We gaan alles op alles zetten om de Conference League te halen. Het zit erin.”
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis bouchataoui conference vuurwerk achraf antwoordde espn geklapt kuip onderbreking onderbroken passing rkc slot voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment