Transparent
Inloggen
Sluiten

Dylan Vente: 'Ik hoor na dit seizoen wel wat er gaat gebeuren'

16 mei 2021 12:25 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Dylan Vente: "Ik hoor na dit seizoen wel wat er gaat gebeuren"; image source: Pro Shots

Sinds januari van dit jaar speelt Dylan Vente op huurbasis bij Roda JC. In gesprek met De Telegraaf geeft de spits aan nog niet te weten waar hij volgend seizoen zal spelen. "In de zomer keer ik terug bij Feyenoord. Ik heb hierna nog één jaar contract. Ik maak eerst lekker dit af en dan hoor ik wel wat er gaat gebeuren", aldus Vente.

De spit gaat verder: "Bij RKC heb ik een minder seizoen gehad. Daar moet je jezelf op aankijken. Ik wilde het dit jaar wegpoetsen vanaf het begin, maar in de zomer kwam ik niet weg. In de winter is het wel gelukt. Bij Roda heb ik de kans gekregen om weer minuten te maken, nadat ik een half jaar niet had gespeeld."

Gevraagd wordt aan Vente of hij nog hoopt op een kans bij Feyenoord. "Ik weet het niet. Voor mij is het nu belangrijk om nog twee wedstrijden belangrijk te zijn voor Roda JC en dan zie ik wel hoe Feyenoord erin staat", zegt hij daarover.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

vente roda hierna rkc spit telegraaf wegpoetsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Was een belofte maar vrees dat hij te kort komt voor het eerste van Feyenoord.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arne bedreigen berghuis boer cda conteh danall donders gelul groenteboer hanegem herik hoodies iemands jorien jumbo knvb kokcu kuijt kuip omzigt oprichten overtreden ramesoe reclame schooljuffrouw senesi slot vrijheidsberoving