Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ze weten echt niet wat ze aanrichten als ze hier een penalty voor geven'

13 mei 2021 19:33

In gesprek met ESPN keek Dick Advocaat terug op een goede eerste helft. "Toen speelden we een goede wedstrijd. Veel beweging en veel passing. Niet zoveel kansen, maar we waren wel de betere partij", aldus Advocaat. "In de tweede helft probeerden we dat door te zetten, maar toen werd het conditioneel wat zwaar. Ik had alleen niet verwacht dat we een goal weg zouden geven."

De trainer was duidelijk toen hij de beelden van de strafschop kreeg te zien. "Als je hier een penalty voor geeft is de VAR blind en maakt de scheidsrechter ook een fout", zo gaf hij aan. "Ze weten echt niet wat ze aanrichten als ze hier een penalty voor geven. Of hij heeft nooit gevoetbald, ook de VAR niet. Ze beschermen nu de scheidsrechter. Die jongen verliest de bal en struikelt over zijn eigen voeten. De scheidsrechter floot prima, maar dit was een fout."




Tags

advocaat aanrichten var blind conditioneel espn passing struikelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda