Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We garanderen dat we er alles aan gaan doen om de play-offs te winnen'

13 mei 2021 19:30

Jens Toornstra gaf in gesprek met ESPN aan dat hij niet voluit ging in de duels omdat hij op scherp stond. "Je speelt er een beetje naar. Iets voorzichtiger in de duels, al kwam je alsnog een paar keer in die duels", aldus Toornstra. "Er was een situatie in het penaltygebied en toen hield ik me toch een beetje in."

De middenvelder keek met een dubbel gevoel terug op de wedstrijd. "In de eerste helft speelden we fris en zat er energie in de ploeg. We creeerden wat kansjes, maar in de tweede helft was het iets minder", zo gaf hij aan. "Heracles ging iets eerder druk zetten en wij waren minder comfortabel aan de bal. Je moest daardoor meer omschakelen en dat maakte het in de tweede helft zwaarder."

Door het puntverlies tegen Heracles Almelo zal Feyenoord de play-offs in moeten. "Voor mij is het zeven of acht jaar geleden dat ik play-offs speelde. Toen was de tank aardig leeg en vlogen we er in de eerste ronde al uit", zei hij daarover. "Laten we hopen dat dit niet het geval is. We kunnen garanderen dat we er alles aan gaan doen om de play-offs te winnen."




Tags

toornstra garanderen heracles almelo creeerden espn kansjes penaltygebied tank vlogen voorzichtiger zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki