Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'We willen voor de trainer door het vuur'

9 mei 2021 17:08

Feyenoord verloor zondagmiddag in de Kuip de 197e Klassieker met 0-3. Spits Bryan Linssen was in de eerste helft nog dichtbij de openingstreffer, maar kon uiteindelijk het verschil niet maken. In gesprek met ESPN vertelt hij over de twee eigen doelpunten en de gemiste penalty die zijn ploeg voor de kiezen kreeg:

“Dit is een hele zure wedstrijd die je verliest. Ajax speelt makkelijker, dat doen ze al het hele seizoen. Kantelpunt was denk ik dat wij die penalty missen. En natuurlijk die twee eigen goals terwijl zij verder helemaal niet echt veel zelf gecreëerde kansen hebben gehad.”

Volgens de aanvaller, die geloof houdt in de vierde plek, lag het niet aan de instelling, noch aan de trainer: “De wil en het enthousiasme om vandaag te winnen waren groot. We hebben het Ajax denk ik ook niet makkelijk gemaakt. Maar door die twee eigen goals en het missen van die penalty gaat het mis, dat gaat ook in je koppie zitten. Ik geloof nog steeds in de vierde plek, al is het maar omdat Vitesse echt geen makkelijk programma heeft. Vandaag ligt aan onszelf, niet aan de trainer. We mogen Dick allemaal, we willen voor de trainer door het vuur en daar hoeven we verder echt geen woorden aan vuil aan te maken.




Discussieer mee op de forums


Tags

bryan linssen vuur espn gecreeerde kantelpunt klassieker kuip vitesse vuil zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki