Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We gaan gewoon door, op zijn Feyenoords'

9 mei 2021 16:56

In de strijd om de vierde plek lijkt Feyenoord deze zondag definitief te zijn afgehaakt. Feyenoord verloor de Klassieker in de eigen Kuip met 0-3. Opvallend in een verder allesbehalve opvallende wedstrijd waren twee eigen doelpunten van Senesi en Haps en een gemiste strafschop van Leroy Fer. Na afloop ging ESPN in gesprek met trainer Dick Advocaat, die het opnam voor Fer en de rest van het team:

“Leroy trekt het nu vooral naar zichzelf toe, maar we hadden het uiteindelijk als ploeg beter moeten doen. In eerste instantie hadden wij gewoon goede kansen en deden we echt niet onder voor Ajax. Maar we hadden helaas ook veel pech. Ik vind niet dat wij heel veel minder dan Ajax waren vandaag.”

Gevraagd naar de geringe amusementswaarde van de wedstrijd, reageerde Advocaat: “Vanaf de zijkant was het misschien een belabberde wedstrijd om te zien, maar ze hebben hun best echt wel gedaan. Ze hebben gewoon kei hard gewerkt en de goals voor Ajax vielen gelukkig.”

Ook ging de Haagse trainer kort nog in op wat deze verliespot betekent voor de resterende wedstrijden: “In de playoffs gaan de spelers gas geven, ze weten heel goed wat er moet gebeuren. We hadden 1-1 moeten maken, dan krijg je een andere helft. Maar we gaan gewoon door. Op zijn Feyenoords.”




Tags

advocaat fer afgehaakt allesbehalve amusementswaarde espn haps kei klassieker kuip opnam playoffs senesi verliespot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda