Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Overgang Jean bijna rond; onrust rond Bosvelt, Van Wonderen en Van Hooijdonk

14 juli 2003 07:39

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad meldt dat de verwachting is dat de Braziliaanse linksback Jean (zie bericht van zaterdag) vandaag rondkomt met Feyenoord en dan direct kan afreizen naar Oostenrijk.

In de krant wordt verder gemeld dat Van Wonderen enkele weken geleden op het punt stond zijn contract in te leveren. De leiding heeft hem echter kunnen overtuigen door te gaan. Inmiddels zijn volgens de routinier de problemen uitgepraat. Zover zijn Paul Bosvelt en Feyenoord nog niet. De relatie met Van Marwijk is duidelijk nog niet optimaal, zo blijkt uit een interview met het AD. "Natuurlijk heb ik een rotgevoel. Ik doe van alles om dat van me af te zetten, maar dat valt niet mee." De voormalig aanvoerder zegt binnen de club nauwelijks weerklank te krijgen over zijn intern gespuide kritiek. In principe wil hij blijven al staat hij nu meer open voor andere clubs dan in het verleden.

Tenslotte laat Van Hooijdonk in het Algemeen Dagblad weten te betwijfelen of hij van het bestuur een afscheid krijgt. Zijn relatie is inmiddels behoorlijk verslechterd. Van den Herik hekelde in het AD het gestook van Van Hooijdonk. Volgens de voorzitter wilde Van Hooijdonk niet onderhandelen, maar slechts een transfervrije status afdwingen.

Meer op




Tags

hooijdonk bosvelt wonderen bestuur betwijfelen gespuide gestook hekelde herik marwijk oostenrijk rondkomt rotgevoel routinier uitgepraat weerklank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave