Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank de Boer: 'Kans is groot dat Justin Bijlow naar EK van Jong Oranje gaat'

9 mei 2021 11:50 - Goedemorgen Eredivisie
Foto: Pro Shots

Frank de Boer: "Kans is groot dat Justin Bijlow naar EK van Jong Oranje gaat"; image source: Pro Shots

Justin Bijlow lijkt zich aan het einde van de maand op te moeten maken voor het restant van het EK met Jong Oranje. Zondag gaf bondscoach Frank de Boer bij Goedemorgen Eredivisie aan dat hij neigt naar Jasper Cillessen, Tim Krul en Maarten Stekelenburg als keepers van het Nederlands elftal. Bijlow moet daarom wederom genoegen nemen met een plek bij Jong Oranje. "Die kans is wel groot", zo gaf De Boer aan.

Tijdens de groepsfase in maart behoorde Bijlow ook tot de selectie van Jong Oranje. Hij kwam toen echter niet in actie omdat Kjell Scherpen de voorkeur kreeg.
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow jong oranje boer eredivisie goedemorgen krul neigt scherpen stekelenburg tim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Kans is ook ERG groot dat de Boer Onana,Pasveer en de keeper van Ijsselmeervogels 8 meeneemt naar het E.K..Schijnt dat die ooit een proeftraining heeft gedaan tijdens een open dag....Is vaak voldoende.
+1/-0

6 maanden geleden
Prima lekker naar het EK voor Jong Oranje. Ik mag aannemen dat hij daar wel wordt opgesteld. Hij heeft tenslotte aardig wat wedstrijden aan zijn neus voorbij moeten laten gaan afgelopen seizoen.
Over neuzen gesproken, in het ´gewone´ Oranje heeft hij toch niets te zoeken, een boerenkliek... Zijn tijd komt nog wel
+1/-0

 
6 maanden geleden
Als van der Sar nog bij de veteranen zou spelen zou hij hem alsnog meenemen
+1/-0

6 maanden geleden
Wat verwacht je anders van een neus die alleen neuzenvriendjes meeneemt? Gaat een leuk toernooi worden met dat overschatte zootje.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wat Frank de Boer in ieder geval aangetoond heeft, is dat hij de opgaande lijn van zijn voorganger Koeman niet heeft kunnen doortrekken.

Dat heeft te maken met zijn (tactische) keuzes, hij houdt vast aan spelopvattingen, speelwijzes en systemen die gezien zijn trainersloopbaan slechts bij 1 club succes hebben gehad. Noem het 'realisme', noem het de speelwijze aanpassen aan het spelersmateriaal/kwaliteiten; het ontbreekt bij hem.

De Boer vervalt in zijn ajax-stijl en zoekt spelers die hij KENT en met die stijl BEKEND zijn, volgens hem. Het is bijzonder beperkt van zijn kant, en we zien wat dat oplevert.

Keepers zijn de laatsten die op eniger wijze moeten passen binnen deze visie, maar zelfs daar kiest de bondscoach voor wat hij kent en niet lijkt hij geen idee te hebben wat er verder nog beschikbaar is in Nederland en daarbuiten. Hij lijkt gewoonweg het besef niet te hebben dat er spelers beschikbaar zijn voor Oranje buiten die van ajax om.

Het is op het genante af...
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arnesen aursnes bijlow bundesliga cambuur conteh danall hassel jansen knvb kuijt linssen malacia nascimento nelson plafond plastic ramesoe rkc sandhausen senesi sinisterra slot sparta til toornstra uefa vakkiek willykment