Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Door de emotie en frustratie heb ik een aantal dingen verkeerd gezegd'

7 mei 2021 14:09
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Door de emotie en frustratie heb ik een aantal dingen verkeerd gezegd"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat werd op de persconferentie van vrijdag gevraagd waarom hij nog altijd de trainer van Feyenoord is na zijn uitspraken na de nederlaag tegen ADO Den Haag. "Door de emotie en frustratie heb ik een aantal dingen verkeerd gezegd. Dat kan mij ook wel eens overkomen", aldus Advocaat. "Ik heb het afgesloten. Tegen de spelersgroep heb ik ook gezegd dat ik nooit had verwacht dat we van ADO gingen verliezen. Later ga je je dan afvragen of het wel zo verstandig was."

De trainer zei dat hij zondag wel serieus was. "Ik was echt boos", zo gaf hij aan. "Alleen later denk je dan waarom je het gezegd hebt. Het schoot bij mij helemaal verkeerd en dat heb ik ook gezegd tegen de spelersgroep. Het was allemaal niet nodig."

Advocaat wilde niet te diep in gaan op wat er in gesprek met de spelersgroep is besproken. "Arnesen en ik hebben gezegd wat we de komende twee weken van de spelers verwachten. Daar gaan we ook vanuit", zei hij daarover. "Wat er meer is gezegd is niet belangrijk."
Tags

advocaat ado afvragen arnesen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
toch een beetje zwak Dickie!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik vindt eerder deze kleuterklas erg zwak Willem je zal er maar voor staan!tuurlijk heeft Dickie ook zijn te kortkomingen maar deze zwakkelingen spannen de kroon nog steeds begint mijn bloed weer te koken tegen die nederlaag verleden weekend en nog tegen een club dat tig wedstrijden niet heeft gewonnen,we lachen wel eens over pisvee maar bij Feyenoord is het een gewoonte geworden en Zondag het speelballetje worden van die troep uit am.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne berghuis boer bozenik edirin feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot slowakije vasquez ven willykment