Transparent
Inloggen
Sluiten

Aliou Baldé enkele maanden uit roulatie vanwege knieblessure

4 mei 2021 18:01 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Aliou Baldé enkele maanden uit roulatie vanwege knieblessure; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat het de komende maanden niet kan beschikken over Aliou Baldé. De vleugelaanvaller kampt met een knieblessure en zal een operatie moeten ondergaan. Het seizoen voor de Senegalees zit er daarmee al op, omdat hij naar verwachting enkele maanden uit de roulatie zal zijn.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

aliou balde senegalees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Volgens mij waren er reeds multipele blessures voordat hij over kwam. Misschien was de keuring wat lichtjes ?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ben je niet in de war met Conteh? Jammer voor deze jongen. Ik denk dat hij echt kan doorgroeien bij Feyenoord. Geef hem maar aan Slot en dan komt het wel goed.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja sorry, idd Conteh. Maar al met al zijn we niet echt gelukkig met de gezondheidssituatie van de aanwervingen. Hoe dat zo komt ? Moeilijk te zeggen. Misschien zijn andere clubs kritischer ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Aankopen hebben altijd dat risico maar misschien is er inderdaad meer aan de hand dan nu naar buiten komt. Ik heb het idee dat deze selectie helemaal versnippert is in diverse kampen en eilandjes. Bij geen andere club hoor je dat er zoveel 'praatsessies' nodig zijn als bij ons .... En als je niet scherpt en positief traint dan loop je 'n verhoogde kans op blessures.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vroeger had Feyenoord veel meer een ideaal dat door de groep spelers werd gedragen. De selectie hadden ook meer cohesie. Aan het Hand in Hand kameraden werd vanuit de leiding gestalte gegeven. Laatste jaren wordt Feyenoord " gewoner ", je zou bijna zeggen een doorsnee provincie-club met babbels, kwakkels en niet in het oog springende events. Onder Gio was er nog even een oprisping van de glorie, nadien zakte het ineen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment