Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps kiest voor interlandloopbaan bij Suriname

4 mei 2021 17:58 - Surinaamse voetbalbond
Foto: Pro Shots

Ridgeciano Haps kiest voor interlandloopbaan bij Suriname; image source: Pro Shots

Ridgeciano Haps heeft zich beschikbaar gesteld voor het nationale elftal van Suriname. Dat heeft de Surinaamse voetbalbond bekend gemaakt via social media. Haps speelde nog nooit voor het Nederlands elftal en kan over een maand al zijn debuut gaan maken. Suriname speelt voor de WK kwalificatie dan tegen Bermuda en Canada.

Ook oud-Feyenoord spits Mitchell te Vrede gaat voor Suriname spelen.




Tags

suriname haps ridgeciano bermuda canada kwalificatie vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Het zou mij niks verbazen als hij binnenkort in de MLS speelt. En ik gun het hem nog ook!!! Schandalig hoe Advocaat met hem is omgegaan. Haps had namelijk ook als contolerende middenvelder kunnen spelen, evt. naast Fer. Zeker als je met de punt naar voren was gaan spelen en je dus 'n wisselwerking krijgt met de opkomende Malacia ... Haps is toch 10x beter dan Diemers of Kokcu?!

Beter nog naast Toornstra ook als verdedigende middenvelder zodat Fer 1 linie naar achteren kan en dan naast Senesi. Bottha gaat toch na dit seizoen weg ... Het zou het elftal in ieder geval 'n stuk stabieler maken.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden
Ik vind het interessante opties die je aan haalt van positie veranderingen bij Haps (snelheid op het middenveld kan je namelijk wel gebruiken) en Fer (Al lijkt me Geertruida in het centrum van de defensie nog beter want die heeft snelheid). Daarom Slot gewoon de play offs laten coachen. Kijken hoe hij het elftal zou neerzetten. Mss kan Diemers nog van nut zijn als rechts back. Hij heeft namelijk een prima trap/voorzet en is niet heel langzaam. Zo krijgen spitsen van af rechts mss eindelijk weer eens een bruikbare bal.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Haps wil terecht alleen linksback spelen en dat na al die blessures en die rare afwezigheid eerder dit seizoen Malacia blijft staan vind ik wel begrijpelijk.

Als Malacia niet speelt zit men weer te gillen dat de jeugd geen kansen krijgt.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki