Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'We gaan volle bak knallen tot het einde'

2 mei 2021 15:05

In een inspiratieloos duel ging Feyenoord zondagmiddag in het Cars Jeans Stadion met 3-2 onderuit tegen ADO Den Haag, de nummer laatst van de Eredivisie. Doelman Justin Bijlow, die drie goals tussen zijn palen zag verdwijnen, kon net als de rest van zijn ploeggenoten het verschil niet maken. Bij ESPN gaf de optimistische keeper kort zijn verslag van de wedstrijd:

“We misten Steven Berghuis natuurlijk, met zijn creativiteit. Maar we hebben nog genoeg andere goede spelers rondlopen. We moeten het dan zelf doen op het veld, maar dat lukte vandaag niet. Vorige week hadden we over onze directe concurrent heen moeten gaan, toen was er passie en strijd. Die passie en strijd ontbrak vandaag. Het was echt niet goed.”

Over de resterende wedstrijden is de doelman hoopvol: “We gaan volle bak knallen tot het einde, volgende week staat met De Klassieker een mooie wedstrijd voor de boeg. We geven de hoop niet op.”
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow knallen passie ado berghuis boeg cars eredivisie espn hoopvol inspiratieloos jeans klassieker rondlopen verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat arnesen bane bozenik burger conference cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner willykment