Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ik schaam me voor dit elftal'

2 mei 2021 14:52

Feyenoord heeft zondagmiddag de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter ADO Den Haag verloren met 3-2. Daarmee raakt de vierde plek, die toegang geeft tot de playoffs van de Conference League, steeds verder uit zicht. Trainer Dick Advocaat oogt na de wedstrijd uitgeblust. Tegenover de camera’s van ESPN verzucht de trainer:

“Ik zie geen elftal meer, geen beleving, geen strijd. De spelers moeten het voor Feyenoord doen, maar als ik dit elftal zie, met deze topsalarissen, dan schaam ik mij daarvoor. Ik heb niet één goede speler gezien vandaag. Misschien moet ik wel andere spelers opstellen en niet de spelers die nu bezig zijn met hun contract en met geld etcetera. Want anders krijg je dit soort wedstrijden. Er was totaal geen discipline vandaag.”

Op vragen over de doelstelling van Feyenoord en de rol van de trainer daarin, is Dick Advocaat duidelijk. Voor de geboren Hagenees staat de toekomst van Feyenoord op de eerste plek: “We moeten de vierde plek halen. We horen in Europa. Als de spelersgroep en Feyenoord morgen aangeven dat ik in het belang van Feyenoord weg moet, dan doe ik dat voor Feyenoord.

Mocht Advocaat Feyenoord inderdaad al voor het einde van het seizoen moeten verlaten, dan kan de trainer, die duidelijk begaan is met de club, daarin berusten: “Een vertrek op deze manier is voor mij niet treurig. Dat we op deze manier verliezen van ADO, dat vind ik treurig.”
Tags

advocaat schaam ado treurig begaan berusten conference discipline espn hekkensluiter oogt playoffs toegang topsalarissen uitgeblust verzucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanhoudende aeb antonucci arnesen berghuis bijlow diepgang fer geertruida hanegem hassel hendriks inziens jarig malacia mijns milan ramesoe salarisbudget senesi slot sobat stam svensson tekengeld til ven wehrmann willykment zirkzee