Transparent
Inloggen
Sluiten

"Linksback Jean op huurbasis naar Feyenoord" [update]

12 juli 2003 10:04

Verslaggever: K

Volgens bronnen in Brazilie komt de Braziliaanse linksback Jean op huurbasis naar Feyenoord. Jean is inmiddels naar Nederland vertrokken en nog dit weekend zouden er besprekingen zijn tussen Feyenoord, Jean en de voorzitter van de Braziliaanse club Atletico Paranaense. Hoewel er nog enkele zaken besproken zouden moeten worden, zou het in ieder geval om huur van de talentvolle linksback gaan. De 19-jarige Jean Carlos Donde maakte afgelopen jaar zeer veel indruk bij het Zuid-Amerikaans kampioenschap U20. Hij werd sindsdien met tal van Italiaanse clubs in verband gebracht en ook Newcastle United zou nadrukkelijk interesse hebben gehad.

De club wil de naam van Feyenoord nog niet bevestigen. Wel bevestigt de club dat de verdediger naar Europa is vertrokken om een huurperiode te finaliseren. Volgens onze bronnen zou de speler zelf de naam van Feyenoord bevestigd hebben. Dat zou goed kunnen, want het verhaal gaat al enige tijd dat Feyenoord bezig is met een Braziliaanse linksback.

[update] In Braziliaanse kranten hebben wij het bericht nog nauwelijks aangetroffen. Furucao.com meldt het wel en gaat er van uit dat het inderdaad om Feyenoord gaat. Dat kan bijna niet meer mis zijn, aangezien volgens de krant Carlos Alberto, de Braziliaan die afgelopen seizoen nog in het tweede van Feyenoord speelde, voor een test bij Atletico is. Hij zou in de overgang kunnen worden betrokken.

[later meer]

Meer op




Tags

atletico carlos aangetroffen alberto braziliaan donde finaliseren furucao huur huurperiode nederland newcastle paranaense tal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.463 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda