Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen publiek in Eredivisie dit weekend'

29 april 2021 12:37 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Geen publiek in Eredivisie dit weekend"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat er komend weekend geen publiek aanwezig zal zijn bij de wedstrijden in de Eredivisie. Afgelopen weekend was dit nog wel het geval, waarna de KNVB het verzoek indiende bij de overheid om dit ook gedeeltelijk toe te staan bij de overige speelrondes. Fieldlab Evenementen constateerde nog dat de helft tot driekwart van de bezoekerscapaciteit mogelijk zou moeten zijn, maar daar lijkt het kabinet het niet mee eens te zijn.

Voor Feyenoord staat een uitduel tegen ADO Den Haag op het programma. Volgende week wacht in De Kuip de Klassieker tegen Ajax.

Update: De KNVB heeft in een verklaring inmiddels gemeld dat vooralsnog ook in de resterende wedstrijden dit seizoen geen publiek aanwezig zal zijn.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

eredivisie knvb ado bezoekerscapaciteit constateerde driekwart fieldlab indiende kabinet klassieker kuip overheid telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanhoudende aeb antonucci arnesen berghuis bijlow diepgang fer geertruida hanegem hassel hendriks inziens jarig malacia mijns milan ramesoe salarisbudget senesi slot sobat stam svensson tekengeld til ven wehrmann willykment zirkzee