Transparent
Inloggen
Sluiten

Fieldlab: 'Evenementen met helft tot driekwart van bezoekerscapaciteit mogelijk'

28 april 2021 16:51 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Fieldlab: "Evenementen met helft tot driekwart van bezoekerscapaciteit mogelijk"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat het volgens Fieldlab Evenementen mogelijk is om onder strakke voorwaarden weer evenementen in de buitenlucht te organiseren met de helft tot driekwart van de normale bezoekerscapaciteit. Dat heeft Fieldbal kunnen concluderen uit de eerdere proeven die het deed met voetbalwedstrijden.

Bij driekwart van de stadionbezetting zou het in de huidige coronasituatie wel nodig zijn dat alle toeschouwers ook een mondkapje dragen als ze zitten. Bij een bezetting van 50 procent zou dit alleen nodig zijn tijdens het rondlopen. Ook moet er zowel voor als na het evenement getest worden. De 1,5 meterregel zou wel losgelaten kunnen worden.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

driekwart bezoekerscapaciteit fieldlab buitenlucht coronasituatie evenement fieldbal losgelaten meterregel mondkapje proeven rondlopen stadionbezetting strakke telegraaf toeschouwers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanhoudende acardipane aeb antonucci arnesen berghuis bijlow diepgang fer geertruida hanegem hassel hendriks inziens jarig mijns milan ramesoe salarisbudget senesi sobat sparta stam svensson tekengeld til ven wehrmann willykment zirkzee