Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord akkoord met business case nieuwe stadion

28 april 2021 15:23 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord akkoord met business case nieuwe stadion; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website laten weten dat het akkoord is gegaan met het business case van het nieuwe stadion. De club zal er in het seizoen 2025/2026, als het nieuwe stadion in gebruik wordt genomen, direct ruim 7,5 miljoen euro op vooruit gaan. De club zal gegarandeerd 25,4 miljoen euro ontvangen en dat is voor de club reden om hiermee akkoord te gaan.

De komende maanden zal er met vertrouwen worden doorgewerkt om ook de resterende twee lichten op groen te zetten. Het gaat hierbij om de laatste 15% van de financiering en om een akkoord over de bouwkosten. De verwachting is dat dit in het vierde kwartaal van 2021 afgesloten kan worden, zodat in 2022 kan worden gestart met de bouw.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

business bouwkosten financiering groen kwartaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Super. Eindelijk weer na 30 jaar een seizoenkaart. Ik stelt wat meer comfort enorm op prijs.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda