Transparent
Inloggen
Sluiten

'Later deze week beslissing over toestaan van publiek bij resterende wedstrijden dit seizoen'

26 april 2021 13:08 - Nu.nl
Foto: Pro Shots

"Later deze week beslissing over toestaan van publiek bij resterende wedstrijden dit seizoen"; image source: Pro Shots

NU.nl weet te melden dat de KNVB een verzoek bij de overheid heeft ingediend om ook bij de resterende wedstrijden in het betaald voetbal dit seizoen publiek toe te staan. In de loop van deze week zal duidelijk worden of er ook daadwerkelijk toestemming voor gegeven zal worden. Een woordvoerder van demissionair minister van medische zorg en sport heeft laten weten dat er op maandag overleg plaats zal vinden met de KNVB en de burgemeesters.

Het Algemeen Dagblad meldt dat er mogelijk op maandagmiddag al uitsluitsel zal volgen of er ook in de komende weken supporters in de stadions mogen zitten. "We hopen snel, mogelijk nog vandaag, te horen of de politiek ermee instemt dat we met de pilot door kunnen gaan", aldus manager competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB. "Clubs moeten hun kaartverkoop regelen, fans moeten een testafspraak maken en dat soort zaken meer. Als er woensdag pas wat bekend wordt is dat wel aan de late kant."

Meer op Nu.nl
Tags

knvb toestaan bluyssen demissionair instemt minister overheid pilot testafspraak zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane allerhoogste arne arnesen atletico cognitieve coolen hedendaagse hulshoff jansen jeugdtrainers kaders kokcu kuijt kuip malacia matheus nascimento persie piramide sinisterra slot spelintenties spelprincipes stam thema toornstra uefa vakkiek willykment