Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We speelden heel rommelig in de eerste helft'

25 april 2021 19:08

In gesprek met ESPN was Dick Advocaat niet te spreken over het spel van zijn ploeg in de eerste helft. "We speelden heel rommelig en brachten Vitesse in hun spel", aldus Advocaat. "We hadden veel verkeerde passes en ook onderscheppingen op de passes. Zij hebben dan jongens voorin met snelheid en ook jongens die die pass kunnen geven. Daar hadden we in de eerste helft moeite mee."

Advocaat zag zijn ploeg in de tweede helft veel beter voor de dag komen. "Met een hoop portie arbeid hebben ze het kunnen omkeren", zo gaf hij aan. "Met heel veel arbeid creëer je toch vier of vijf keer kansen. Daar moet je er dan toch zeker wel eentje maken. In de tweede helft hebben wij toch vooral de kansen gehad."

De trainer kreeg vervolgens de vraag of hij de rode kaart voor Steven Berghuis terecht vond. "De jongens op het veld zeiden van wel en Berghuis zelf ook", zei hij daarover. "Hij was gewoon te laat. Zelf heb ik ook wel eens van dit soort tackles gemaakt."




Tags

advocaat rommelig arbeid berghuis creeer espn onderscheppingen portie tackles vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda