Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Het was niet goed en dat weten we'

25 april 2021 18:51

Leroy Fer was in gesprek met ESPN blij dat er eindelijk weer publiek in De Kuip zat. "Het was heerlijk. Het was heel lang geleden", aldus Fer. "Je zag ook meteen hoeveel lawaai ze kunnen maken toen ze achter de ploeg gingen staan. Ze hebben ook niet opgegeven. Wij ook niet, maar het is zuur dat we niet winnen."

De middenvelder werd zelf gepasseerd en moest de eerste helft op de bank beginnen. "Het was niet goed en dat weten we. We probeerden het wel, maar we konden de kansen niet creëren. Ons spel moet beter, maar we hebben wel gestreden om te winnen", zo gaf hij aan. "Mijn hamstringblessure heeft toch wel lang geduurd en het is moeilijk om dan weer op je oude niveau te komen. Aan de ene kant begreep ik wel dat ik op de bank moest zitten, maar vandaag was het weer als vanouds."

Fer besefte dat Feyenoord veel beter zal moeten spelen als het nog de vierde plaats wil pakken dit seizoen. "We moeten deze strijd houden, maar we moeten wel beter gaan voetballen", zei hij daarover.




Tags

fer espn geduurd kuip lawaai opgegeven zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.