Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We moeten gewoon een resultaat halen in alle vijf de wedstrijden'

23 april 2021 14:08

Dick Advocaat gaf op de persconferentie van vrijdag aan dat hij het duel tegen Vitesse niet als een cruciale ziet. "We spelen nog vijf wedstrijden en die zijn allemaal belangrijk", aldus Advocaat. "Deze wedstrijd kan wel bepalend zijn, maar we moeten gewoon een resultaat halen in alle vijf de wedstrijden. We spelen gewoon nog vijf finales en daarin mogen we geen steken laten vallen."

De trainer erkende wel dat het lastig wordt als Feyenoord zondag verliest. "Dan komen we op vijf punten achterstand. Met vier wedstrijden te gaan wordt het dan een moeilijk verhaal", zo gaf hij aan.

Advocaat is blij dat er zondag weer publiek in De Kuip zal zijn. "Het aantal is natuurlijk wel heel jammer. Maar 6.000 mensen in zo'n klein stadion", zei hij daarover. "Voor de spelers is het wel geweldig dat er weer wat mensen zitten. Dat er een geluid komt en een reactie komt op iets. Dat is heel bepalend. Als je nu soms bij stadions aankomt anderhalf uur van te voren weet je echt niet wat je ziet. Daar is het voetbal niet voor gemaakt."




Tags

advocaat aankomt erkende geluid kuip vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda