Transparent
Inloggen
Sluiten

Duel van zondag cruciaal in strijd om vierde plaats

23 april 2021 13:42

Voor Feyenoord staat er zondag een heel belangrijke wedstrijd op het programma. In De Kuip wacht de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Een overwinning zou betekenen dat de ploeg van Dick Advocaat op de vierde plaats komt en dat zou aan het einde van het seizoen een ticket voor de voorronde van de Conference League betekenen. Mocht Feyenoord op de vijfde plaats eindigen zal het nog play-offs moeten spelen om Europa in te kunnen gaan.

Feyenoord speelde 34 keer eerder tegen Vitesse voor de Eredivisie in eigen huis en wist tot nu toe 21 keer te winnen. Het duel kende 10 keer geen winnaar, terwijl er slechts 3 keer werd verloren. De grootste overwinning is afkomstig uit het seizoen 1991/1992 toen met 5-0 werd gewonnen. Eerder dit seizoen ging de wedstrijd in Arnhem nog met 1-0 verloren. Het betekende toen het einde van een zeer lange reeks aan ongeslagen wedstrijden in de Eredivisie.

Voor Bryan Linssen wordt het zondag een bijzondere wedstrijd, aangezien de aanvaller afgelopen zomer transfervrij overkwam van Vitesse. Hij treft dit weekend dus zijn oude club.




Discussieer mee op de forums


Tags

vitesse eredivisie advocaat arnhem betekende bryan conference kuip linssen voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki