Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord trekt drie nieuwe scouts aan

14 april 2021 11:54 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord trekt drie nieuwe scouts aan; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Feyenoord dat het drie scouts heeft aangetrokken. Mark Ruijl en Christos Akkas gaan per donderdag 15 april aan de slag bij Feyenoord, terwijl Bernard Schuiteman vanaf 1 juli begint in De Kuip. Ruijl zal als coördinator scouting en hoofd data scouting actief zijn. Schuiteman kwam als speler ook al in actie voor Feyenoord.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met het komst van het drietal. "De scouting uitbreiden en toekomstbestendig maken is een van onze speerpunten", aldus Arnesen. "Met de komst van Mark, Christos en Bernard leggen we een solide basis voor een goed scoutingapparaat. Zo kunnen we werk maken van het halen van spelers die Feyenoord beter maken – zowel op sportief als op financieel gebied."

De Deen heeft dan ook veel vertrouwen in de nieuwe scouts. "Met Mark hebben we een dataspecialist in huis gehaald die de basis moet vormen van het scoutingapparaat", zo geeft hij aan. "Christos is een zeer talentvolle scout die in de top van het Griekse voetbal en internationaal zijn sporen heeft verdiend. En Bernard heeft bij diverse grote Europese clubs bewezen een neus te hebben voor voetbaltalent uit met name centraal-Europese competities."

Het scoutingsapparaat van Feyenoord bestaat verder nog uit de Deen Bjarne Hansen, die sinds begin vorig jaar bij Feyenoord actief is.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

bernard christos arnesen ruijl schuiteman scoutingapparaat akkas bjarne dataspecialist hansen kuip scoutingsapparaat solide sporen voetbaltalent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
He he ..er begint lijn in te komen...ben benieuwd of we iets meer gaan zien..
+1/-0

2 maanden geleden
Frank moet alles in orde maken wat van Geel heeft laten lopen
+2/-0

 
2 maanden geleden
Precies!

Martin van Geel heeft een hoop goed werk gericht maar de zaken die hij heeft laten versloffen hebben Feyenoord in de situatie gebracht waarin de aansluiting met de top verder weg is dan ooit.

De scouting is daar een heel belangrijk onderdeel van. Nooit heb ik in de tijd van van Geel in berichten over de scouting het wordt data voorbij zien komen. Als iets essentieel is, is het dat Feyenoord haar data gaat beheren. Scouts komen en gaan, dat wat ze produceren aan rapportages en beoordelingen is de basis waarop continuiteit en (scoutings)beleid gebouwd kan worden.

Nu Jong Feyenoord nog in de Eerste Divisie, en dan eindelijk een definitieve beslissing over het stadion. Wel of geen nieuw stadion; het maakt mij inmiddels niet meer uit. Zolang er maar een keuze gemaakt wordt en de club door kan. Nu hangt het als een molensteen om de nek, en is het een excuus voor allerlei zaken die in principe aangepakt kunnen worden ongeacht wat er over het onderkomen besloten wordt.

Want dan werd mijn inziens bij Martin van Geel op een gegeven moment het allergrootste probleem, het 'excuus' dat alles beter zou worden met het nieuwe stadion. Terwijl zijn werk als technisch directeur daar geen enkele direct verband mee had.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Van Geel verdient zeker krediet voor Feyenoord 1 en zijn keuze voor Koeman en later Gio, ook het nieuwe Varkenoord is nog op zijn conto maar hij heeft teweinig vernieuwingen doorgevoerd mbt opleiding en scouting.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Van Geel is een Technisch Manager voor de hoofdmacht, aan- en verkoopbeleid. Met bord op schoot zelf een spelersgroep formeren en die met een juiste trainer erbij succesvol is. Al dan niet met af en toe een gelukje vanuit de organisatie. In het onderkennen van die "gelukjes" (spelers die komen 'aanwaaien') heeft hij ook wel een redelijk goede hand.

Het neerzetten/structureren van een organisatie die 'bottom-up' talenten opleidt en aflevert voor de hoofdmacht heeft hij geen succesvolle hand in. Zijn grootste probleem is echter niet dat hij dit niet kan, maar dat hij deze tekortkoming niet onderkent. Hij is niet in staat iemand naast/onder zich te dulden die dit oppakt, en zodra er gaten vallen in zijn beleid/management komt er een kulverhaal met excuses en oeverloos geblaat waar de club ook niet bij gebaat is/was.
+1/-0

2 maanden geleden
Die Griekse scout komt met de namen giakomaakmis en alsiemaarraakis....? :)
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanhoudende aeb antonucci arnesen berghuis bijlow diepgang fer geertruida hanegem hassel hendriks inziens jarig malacia mijns milan ramesoe salarisbudget senesi slot sobat stam svensson tekengeld til ven wehrmann willykment zirkzee