Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Nick Marsman na dit seizoen naar Inter Miami CF

12 april 2021 21:48
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Nick Marsman na dit seizoen naar Inter Miami CF</b>; image source: Pro Shots

Nick Marsman vervolgt na dit seizoen zijn loopbaan bij Inter Miami CF. Dat meldt Feyenoord via de officiële website. Het contract van de doelman loopt na dit seizoen af en daarom kan Marsman transfervrij de overstap maken naar de Verenigde Staten. In bijna twee seizoenen tijd kwam hij tot 29 officiële wedstrijden voor Feyenoord en wist daarin 12 keer de nul te houden.

De doelman geeft aan heel trots te zijn dat hij zich bij Feyenoord heeft kunnen meten met enkele van de beste keepers van Nederland en bovendien nog een groot aantal wedstrijden heeft kunnen keepen. Na dit seizoen gaat hij echter spelen voor de club waar ook onder meer oud-Feyenoorder Kelvin Leerdam speelt. "Een prachtige volgende stap in deze fase van mijn loopbaan", aldus Marsman. "Maar eerst ga ik hier bij Feyenoord nog elke dag alles geven en wil ik met dit team het seizoen goed afsluiten."

Meer op
Tags

marsman inter miami kelvin leerdam nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het is hem gegund, een waardige stand in voor Bijlow maar ik zat toch altijd te kijken met angst dat hij of een blunder maakte of een onbezonnen actie die een penalty opleverde.

Maar goed ik gun hem deze overgang zeer zeker.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij heeft zich bij Feyenoord echt goed ontwikkeld. Van onzekere keeper tot een goede volwaardige keeper. En vast meer wedstrijden gekeept dan dat hij van te voren had durven dromen. Het is hem inderdaad gegund.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.282 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda