Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verwacht minstens helft van tegemoetkoming niet uit te hoeven betalen

12 april 2021 14:39 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord verwacht minstens helft van tegemoetkoming niet uit te hoeven betalen; image source: Pro Shots

Via een verklaring op de officiële website geeft Feyenoord aan te verwachten dat het minimaal de helft van het totaalbedrag van 15 miljoen euro niet hoeft terug te betalen aan de supporters. De seizoenkaarthouders hebben recht op een tegemoetkoming omdat er dit seizoen zonder publiek gespeeld is, maar een groot deel van de supporters hebben aangegeven af te zien van een (volledige) tegemoetkoming.

Reguliere seizoenkaarthouders kunnen sinds drie weken bij de club aangeven of zij compensatie wensen over afgelopen seizoen. Meer dan de helft heeft dit inmiddels al gedaan. Feyenoord geeft aan enorm dankbaar te zijn voor de steun en hoopt dat nog veel supporters dit voorbeeld zullen gaan volgen.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

tegemoetkoming totaalbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanhoudende aeb antonucci arnesen berghuis bijlow diepgang fer geertruida hanegem hassel hendriks inziens jarig malacia mijns milan ramesoe salarisbudget senesi slot sobat stam svensson tekengeld til ven wehrmann willykment zirkzee