Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Over twee weken keep ik gewoon weer'

11 april 2021 14:35

FC Utrecht en Feyenoord maakten er zondagmiddag een rommelige wedstrijd van. Feyenoord was de gelukkigste en nam de 1-2 overwinning mee naar Rotterdam. Smet op de wedstrijd was de blessure van doelman Bijlow, die in de blessuretijd het veld moest verlaten na een botsing met Gyrano Kerk. Bij ESPN ging de doelman in op de situatie:

“Ik pakte de bal en Kerk liep iets door. Het was even pijnlijk. Het deed echt pijn en pas in de kleedkamer trok het een beetje weg. Gelukkig was het onder mijn knie en niet erop. We hebben nu een weekend vrij en dat komt wel lekker uit. Ik verwacht dit keer geen problemen. Tegen Willem II was mijn knie gelijk dik en dat is nu niet het geval.”

Hij ging ook kort in op de vraag of hij zichzelf niet wat meer zou moeten beschermen: “Ik zou niet weten wat ik anders zou moeten doen in deze situatie. Hij loopt door en ik kwam uit. Ik vind eigenlijk dat hij zou moeten springen. Het was een ongelukkig moment waarbij ik eerder bij de bal was. Ik ga over twee weken gewoon keepen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow keep kerk botsing espn gelukkigste gyrano rommelige smet utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda