Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord denkt aan Guus Til als versterking'

7 april 2021 22:40 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord denkt aan Guus Til als versterking"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Guus Til in beeld is bij Feyenoord. De middenvelder zou in de speelwijze van Arne Slot de ideale speler achter de spitsen zijn. Het is echter wel de vraag of hij haalbaar is. Til staat onder contract bij het Russische Spartak Moskou, maar is verhuurd aan SC Freiburg. De Duitsers hebben een optie tot koop bedongen, maar vooralsnog komt hij nauwelijks in actie. Feyenoord kan daar mogelijk van profiteren.

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

til arne freiburg slot spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden (gewijzigd)
Lijkt me onhaalbaar veel te duur alleen met nieuwe investeerders mischien. Zou wel een topaankoop zijn!
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Was een goede speler, talent, als zodanig vertrokken maar het een niveau hoger niet waar kunnen maken.
Kopen zal Feyenoord niet kunnen zoals het er nu voor staat, huren is dan de enige optie vraag me af of dit dan de nieuwe weg moet zijn die Feyenoord moet volgen.

Mag hopen dat Slot meer creatief gaat worden, ook hij zal moeten omgaan met de financiële beperking die Feyenoord heeft.
+1/-0

 
hassel (geschorst)
8 maanden geleden
Kun je nog zo creatief zijn, zonder poen begin je niet veel.
Slot zit bij Raiola toch? Wellicht biedt dat mogelijkheden.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Je kan ook creatief zijn zonder een sloot geld, juist daarom zou Slot toch gecontracteerd zijn?

Een speelstijl ingevuld met en door jonge talenten dat was de drijfveer om juist hem aam te trekken.
Als ook hij nu al gaat vragen om dure en voor Feyenoord niet te betalen spelers dan had Advocaat ook wel kunnen blijven, die deed namelijk ook niet anders😎
+1/-0

 
hassel (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Nee die tijd is geweest, elk jong talent is al lang in kaart gebracht en hebben al een dusdanig salaris dat we daar al naar kunnen fluiten. Het is ook niet voor niets dat er niks uit de jeugdopleiding komt.

Kortom eerst een enorme investering krijgen voordat we ook maar een beetje mee zouden kunnen doen.
+1/-0

8 maanden geleden
vroeg vertrokken naar Rusland, verkeerde keuze.... nu bankzitter bij Freiburg, ik kan dus niet inschatten of het momenteel een versterking is.. ik ben heel benieuwd wat er gebeuren gaat, Senesi, Kocku en Berghuis blijven ze/gaan ze... Gunnen ze Toornstra nog een mooie transfer of wil die juist graag blijven?? Malacia en Arsenal?? Jorgenson? Heeft Wehrmann wat bagage opgehaald in Zwitserland.. blijven leuke periodes die transferperikelen.
+1/-0

8 maanden geleden
huren??? Met optie tot koop? Als Feyenoord hem huurt heeft hij daarna nog 1 jaar
+1/-0

8 maanden geleden
Til zou een versterking zijn, als hij nog altijd zo goed is als hij was bij AZ. Maar hij heeft een flinke periode in Moskou en nu in Duitsland heel weinig gespeeld. Dat kan zijn ontwikkeling (waar hij op z'n 23ste nog altijd middenin zit) niet ten goede zijn gekomen.

Wat betreft zijn positie, ik geloof dat het middenveld van Feyenoord de enige linie is waar ik enige versterking echt essentieel vindt. Met Toornstra, Kokcu, Fer, Diemers en Teixeira zijn alle posities in ieder geval bezet. Vul de rest maar aan met jeugd zou ik zeggen. Op andere posities is de kwaliteit en spoeling een stuk minder/dunner.

Maar mochten er 1/2 middenveders vertrekken, zou Til een hele goede aankoop zijn.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik zou maar even afwachten, Dit verhaal is weer geschreven door Gouka die denkt dat hij alles weet vanuit het Bestuur.
+1/-0

 
8 maanden geleden
100% juist. De echte info heeft...Marcel van der Kraan ( Telegraaf)
+1/-0

8 maanden geleden
Zou kwa leeftijd en talent een zeer mooie aanwinst zijn. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Groot voorstander..doen..
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Niet aan beginnen... Gewoon een overschatte speler. Maakt ook niks klaar na zijn transfer bij AZ. Slot wil gewoon iemand die hij kent in de spelers groep daarom komt de naam Til boven drijven.

Ik behoud slechte herinneringen aan trainers die speler meenemen die ze van andere clubs kennen... Herinneren we ons Stam nog? Met zijn man Kelly die nog altijd bij ons onder contract staat voor dacht iets van een half miljoen per jaar dankzij Stam... Til kan zo'n zelfde gevalletje worden. En hoeveel moet hij kosten??? Riekt weer naar weggooit geld van onze TD Arnesen waar tot op heden bijna alle aankopen falen. Zo'n beetje 10 miljoen uitgegeven waaronder de 4 miljoen kostende spits Bozenik die we ook al bijna kunnen afschrijven. Een aankoop als Til riekt naar een zelfde Feyenoord transfer dwaling...
+1/-0

 
8 maanden geleden
Tja... wat denkt FON1 eigenlijk van de optie 'Drenthe'?
+2/-0

 
8 maanden geleden
Die heb ik al weer langs zien komen hoor in zo'n lijst met kansloze aanwinsten
+1/-0

 
8 maanden geleden
Nee joh dat zien juliie weer helemaal verkeerd .
Ik vind het onbegrijpelijk dat iemand van het kaliber fonr1 niet werkt voor Feyenoord.
Gewoonweg wanbeleid :) !!!!
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Gaan we nog on topic praten over til?

Vinden jullie dat een aanwinst ja of nee met uitleg?

En zo Ja waarom en hoeveel mag hij kosten?

laten we eens ene leuk topic openen waar ieder forum lid kan aan geven of ze een nieuwe of potentiële Feyenoord speler uit de geruchte molen een aanwinst vinden
voor Feyenoord ja of nee met bijbehorende verklaring per lid van het forum waarom wel of niet. Dan kunnen we eens zien wie er echt verstand van heeft...
+1/-0

8 maanden geleden
Als regelmatig bezoeker van wedstrijden van AZ schrok ik van dit bericht. Ik vind Til een slapjanus (lui) waar je weinig aan hebt. Niet aan beginnen.
P.S. echt is Drenthe alweer genoemd??? Godzijdank heb ik dat even gemist.
+1/-0

 
 
8 maanden geleden
Ook over Drenthe hoop ik?
+1/-0


Registreer je nu via deze link en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.108 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aursnes betaalbare bijlow blunderaar bozenik demissionair dessers duitsland hanegem hibernian kabinet krankenkasse linssen marciano marktwerking notoire ofir oppositie overgelaten pec praag ramesoe rutte slot sobat toornstra troost ziekenfonds zorg