Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil contract Steven Berghuis verlengen'

5 april 2021 21:59 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil contract Steven Berghuis verlengen"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord serieus werk wil maken van het verlengen van het contract van Steven Berghuis. De aanvoerder van Feyenoord heeft nog een contract voor een jaar, maar de club hoopt dat hij deze wil verlengen met oog op het WK dat eind 2022 in Qatar wordt gespeeld. Bij Feyenoord is hij verzekerd van een basisplaats en kan hij zo makkelijker zijn plek in Oranje vasthouden.

Vanwege een clausule in zijn contract kan Berghuis komende zomer voor slechts 4 miljoen vertrekken uit De Kuip. Arne Slot heeft in een gesprek al laten blijken graag met Berghuis aan de slag te willen gaan. Bovendien staat hij ook voor het type voetbal dat Berghuis zelf graag wil. Het management van Berghuis wil zich nog niet uitlaten over de toekomst van de aanvaller, terwijl hijzelf alleen nog de focus heeft op het halen van Europees voetbal en het aanstaande EK. Wel staat vast dat er nog niet gesproken wordt met een andere club.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

berghuis arne kuip oranje qatar slot telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Zou mooi zijn als het gaat gebeuren, is een zeer goede speler mits in vorm en als hij lekker in zijn vel zit.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Nee. Berghuis is op zijn gevaarlijkst als hij naar binnen komt. Niet als hij er al staat.
+1/-0

4 maanden geleden
Laten voorop stellen dat Berghuis een aardige speler . Nee ik ga niet mee met het idee dat hij de beste speler is van Feyenoord. Daarvoor moet hij een aantal minpunten inleveren zoals die onvrede die in zijn lichaam heeft thuis laten. Die onvrede zorgt ervoor dat hij onbetrouwbaar is in het veld. Die onbetrouwbaar zorgt ervoor dat andere spelers zich gaan irriteren aan zijn gedrag.. Kortom zou zelf me drie keer bedenken voordat ik daadwerkelijk doorga met een labiele speler...
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik vond heel lang dat Berghuis de topper was binnen Feyenoord. Echter meer en meer lijkt het er op dat Berghuis vooral zichzelf in de kijker plaatst en irritaties opwekt. In een sterrenteam valt zoiets nauwelijks op, maar binnen onze selectie begint zijn rol negatief te worden. Ik vraag mij af of je niet beter af bent met paar spelers erbij die meer gericht zijn op " de groep ".
+1/-0

 
4 maanden geleden
Berghuis is wellicht niet onze beste speler, maar voor 4 miljoen ga je geen betere kopen. En dus denk ik dat een poging om zijn contract te verlengen verstandig is.

Hij oogt flegmatiek en is wisselvallig, al dan niet veroorzaakt door zijn mentaliteit/karakter. Maar in goeie doen behoort hij tot de beste spelers in de Eredivisie.

Als Slot met hem door wil, en Berghuis wil ook werken met Slot; dan zouden Slots opvattingen over speelwijze en spelopvatting zomaar het beste in Berghuis naar boven kunnen brengen.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Daar geloof ik niet zo in ..om met WvH te spreken trainers overdrijven vaak hun eigen rol. Als Berghuis gefrustreerd als een blind paard op het veld staat. Erger zijn medespelers zich ook aan hem en gaan hem voor minder vol aan zien. En je zal zien als.hij weg is staan er andere spelers die wellicht nu minder opvallen. Het feit dat hij maar 4 miljoen kost zeg mij niet zo veel..Voetballers en hun waarde flextueren sneller als pingpong balletjes van hun bat
+1/-0

 
4 maanden geleden
Transferwaardes fluctueren, maar contractueel vastgelegde afkoopsommen niet. Die 4 miljoen staat zwart-op-wit, iedere club die dat wil betalen kan Berghuis vastleggen.

Een gefrustreerde Berghuis is meer dan de helft minder dan een gemotiveerde Berghuis in topvorm. Natuurlijk is hij dan een vreselijke teamgenoot voor zijn medespelers. Maar zij zijn het dikwijls die voetballend tekort komen, fouten maken en Berghuis tot wanhoop drijven.

Een brok frustratie komt ook uit de manier van spelen. Berghuis wil vooruit, Advocaat heeft een andere opvatting. En Slot heeft ook weer zijn eigen visie. Die visie sluit wellicht meer aan op de manier waarop Berghuis wil spelen. En dat brengt ook zijn plezier terug.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.073 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alireza arne arnesen bane berghuis bozenik diemers hanegem hartjes hassel jansen koolwijk kuijt marciano north onzichtbaar pratto ramesoe senesi slot sporar teixeira til toornstra topverdediger trauner vakkiek willykment