Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: ‘Het was een hele lastige periode voor mij’

4 april 2021 18:38

Afgelopen week bereikte hij met Jong Oranje de kwartfinale van het EK in Slovenië en Hongarije. Keepen deed hij echter niet, wat bondscoach Erwin van de Looij gaf verrassend de voorkeur aan Kjell Scherpen. Vandaag stond Justin Bijlow wel weer onder de lat in De Kuip en hij wist een clean-sheet te houden tegen Fortuna Sittard. Tegenover ESPN erkende de doelman dat het een lastige periode is geweest.

“Na een lange tijd op de bank te hebben gezeten was het fijn om weer op het veld te staan. Ik had met de trainer gesproken bij zowel Feyenoord als Jong Oranje, dus ik wist waar ik aan toe was. Nu moet ik weer wedstrijd voor wedstrijd gaan spelen. Advocaat had verwacht dat ik bij Jong Oranje zou spelen, maar dat was niet het geval. Ik was daar wel op voorbereid, want ik had al met de bondscoach gesproken. Gisteren hoorde ik van hem dat ik vandaag zou gaan spelen.”

Vooruit kijken naar het EK wilt de doelman logischerwijs niet doen: “Het was een zure periode toen ik na mijn eerste blessure meteen weer geblesseerd raakte tegen Willem II. Hopelijk speel ik nu de rest van het seizoen uit en ga ik goed presteren. Ik ga niet verder vooruit kijken naar het EK. We blijven gewoon verstandig en bekijken het van week tot week. Dan zien we wel verder.”
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow jong oranje advocaat bereikte clean erkende erwin espn fortuna hongarije kuip looij scherpen sheet slovenie zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen barcelona bestlander bommel capaciteit corona danall dood dumfries economie feyenoordopnummer hanegem hassel ihattaren kabinet kluivert lucht malen nederland prik pvv quarantaine ramesoe rutte slot uefa vvd willykment