Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: ‘Het was een hele lastige periode voor mij’

4 april 2021 18:38

Afgelopen week bereikte hij met Jong Oranje de kwartfinale van het EK in Slovenië en Hongarije. Keepen deed hij echter niet, wat bondscoach Erwin van de Looij gaf verrassend de voorkeur aan Kjell Scherpen. Vandaag stond Justin Bijlow wel weer onder de lat in De Kuip en hij wist een clean-sheet te houden tegen Fortuna Sittard. Tegenover ESPN erkende de doelman dat het een lastige periode is geweest.

“Na een lange tijd op de bank te hebben gezeten was het fijn om weer op het veld te staan. Ik had met de trainer gesproken bij zowel Feyenoord als Jong Oranje, dus ik wist waar ik aan toe was. Nu moet ik weer wedstrijd voor wedstrijd gaan spelen. Advocaat had verwacht dat ik bij Jong Oranje zou spelen, maar dat was niet het geval. Ik was daar wel op voorbereid, want ik had al met de bondscoach gesproken. Gisteren hoorde ik van hem dat ik vandaag zou gaan spelen.”

Vooruit kijken naar het EK wilt de doelman logischerwijs niet doen: “Het was een zure periode toen ik na mijn eerste blessure meteen weer geblesseerd raakte tegen Willem II. Hopelijk speel ik nu de rest van het seizoen uit en ga ik goed presteren. Ik ga niet verder vooruit kijken naar het EK. We blijven gewoon verstandig en bekijken het van week tot week. Dan zien we wel verder.”




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow jong oranje advocaat clean erkende erwin espn fortuna hongarije kuip looij scherpen sheet slovenie zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda