Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk definitief naar Fenerbahce

11 juli 2003 16:25

Verslaggever: K

Ook de transfer van Pierre van Hooijdonk is nu definitief rond. Morgen zal de aanvaller een tweejarig contract ondertekenen bij Fenerbahce zo bevestigt Feyenoord. De Turkse club heeft het contract bij Feyenoord afgekocht. Feyenoord krijgt naar verluidt 900.000 euro voor de aanvaller. Daarmee komt een einde aan twee voor hem persoonlijk in ieder geval zeer succesvolle jaren bij Feyenoord. Hij had een groot aandeel in de UEFA Cup zege in 2002.

Pierre van Hooijdonk is door het definitief worden van de transfer uit de spelerslijst gehaald. fans die hem hadden opgenomen in hun favoriete opstelling zullen een lege plek aantreffen en die moeten opvullen met een andere speler.

Meer over de transfer:
Feyenoord.nl
VI.nl
ANP

Meer op




Tags

hooijdonk fenerbahce aantreffen anp opvullen spelerslijst tweejarig uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.465 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication modern players slot stuivenberg wehave yoda