Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We deden het goed tegen een lastige ploeg'

4 april 2021 14:22

Feyenoord wist zondagmiddag een 2-0 overwinning te boeken op Fortuna Sittard. De Limburgers hadden in De Kuip niets in te brengen en moesten vooral hopen dat Feyenoord het net niet zou vinden. Dat deden de Rotterdammers na rust echter twee keer, waardoor het een prima overwinning behaalde. Na afloop gaf Dick Advocaat bij ESPN zijn mening over de wedstrijd.

“We waren goed genoeg om te winnen en het was een terechte overwinning. Qua veldspel deden we het goed tegen een moeilijk te verslane ploeg. We hadden een groot deel van de wedstrijd de dominantie. Fortuna heeft bewezen om goed te kunnen wachten, met wat snelle jongens voorin. Ze hebben een aardig elftal, maar dat hebben we goed opgepakt.”

De oefenmeester gaf verder aan dat de wedstrijd beter was dan tegen FC Emmen. Ook ging hij in op de prestaties van een aantal jongelingen: “We zijn niet door gaan schuiven met het druk zetten. Daar vielen uiteindelijk ook beide goals uit. We hadden zelfs nog wat meer goals kunnen maken, als Baldé nog wat ballen had afgelegd. Hij is achttien jaar met veel snelheid en een goed schot, dus dat is een jongen met heel veel mogelijkheden. Dat zeg ik niet zo snel. Als hij zo kan invallen dan is dat een mooi wapen om te kunnen brengen. Verder denk ik ook dat we positief moeten zijn over Bozenik. Hij had een goal moeten maken, maar ik denk dat hij dingen goed heeft opgepakt. Er zat vandaag strijd in het team en ze hadden de echte wil om te winnen. We moeten nu goed gaan kijken of we iedereen fit kunnen houden voor aanstaande zondag tegen FC Utrecht.”
Tags

advocaat fortuna afgelegd balde bozenik dominantie emmen espn jongelingen kuip oefenmeester utrecht verslane wapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanhoudende aeb antonucci arnesen berghuis bijlow diepgang fer geertruida hanegem hassel hendriks inziens jarig malacia mijns milan ramesoe salarisbudget senesi slot sobat stam svensson tekengeld til ven wehrmann willykment zirkzee