Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het was een redelijke wedstrijd vandaag'

4 april 2021 14:10

Na twee doelpunten in het Nederlands Elftal te hebben gemaakt, was Steven Berghuis zondagmiddag weer trefzeker voor Feyenoord. Mede dankzij zijn treffer werd er met 2-0 gewonnen van Fortuna Sittard. De aanvoerder van de Rotterdammers gaf na afloop bij ESPN aan dat hij, ondanks zijn drukke schema, geen last had van oververmoeidheid.

“Ik ben altijd wel moe aan het einde van de wedstrijd. Het was nu wel een drukke week, maar dat moet kunnen. We hebben goede fases afgewisseld met slechte fases. De openingstreffer in de tweede helft was heel belangrijk. Bryan is iemand die op zulke ballen loert, dus dat moet je benutten. Al met al was het een redelijke wedstrijd.”

Ook blikte de aanvoerder nog even terug op de vorige wedstrijd, toen de Rotterdammers niet verder kwamen dan een gelijkspel: “We hadden geen verval zoals tegen FC Emmen, al werden de ruimtes soms toch wel groot. Fortuna kon ons daarin gelukkig geen pijn doen. We verloren af en toe wat te snel de bal, ik denk dat dat het voornaamste probleem was. Maar ondanks dat was het een redelijke pot.”




Tags

berghuis fortuna bryan emmen espn moe oververmoeidheid trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.140 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda