Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het was een redelijke wedstrijd vandaag'

4 april 2021 14:10

Na twee doelpunten in het Nederlands Elftal te hebben gemaakt, was Steven Berghuis zondagmiddag weer trefzeker voor Feyenoord. Mede dankzij zijn treffer werd er met 2-0 gewonnen van Fortuna Sittard. De aanvoerder van de Rotterdammers gaf na afloop bij ESPN aan dat hij, ondanks zijn drukke schema, geen last had van oververmoeidheid.

“Ik ben altijd wel moe aan het einde van de wedstrijd. Het was nu wel een drukke week, maar dat moet kunnen. We hebben goede fases afgewisseld met slechte fases. De openingstreffer in de tweede helft was heel belangrijk. Bryan is iemand die op zulke ballen loert, dus dat moet je benutten. Al met al was het een redelijke wedstrijd.”

Ook blikte de aanvoerder nog even terug op de vorige wedstrijd, toen de Rotterdammers niet verder kwamen dan een gelijkspel: “We hadden geen verval zoals tegen FC Emmen, al werden de ruimtes soms toch wel groot. Fortuna kon ons daarin gelukkig geen pijn doen. We verloren af en toe wat te snel de bal, ik denk dat dat het voornaamste probleem was. Maar ondanks dat was het een redelijke pot.”
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis fortuna bryan emmen espn loert moe oververmoeidheid trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanhoudende acardipane aeb antonucci arnesen berghuis coolen fer geertruida hanegem hassel hendriks inziens italianen jarig mijns milan moe ramesoe salarisbudget senesi slot sobat sparta stam svensson tekengeld ven willykment zirkzee